24: November, halvsent...

Jaha då satt man här igen o funderade över livets stora gåtor, eller kanske inte riktigt.
Vaknade cepesent idag men de berodde nog på att jag inte la mig förren klockan 4:00 i morse, jag var tvungen att sitta uppe så jag fick se första avsnittet av iceroadtruckers plus att jag laddade ner de senaste avsnittet av topgear. Dem är inte kloka alls i de programmet, igår blev bugatti veyron och en ny zonda testad.
Efter frullen som inträffade någon gång vid middagstid gick ja o sveopold ut o skulle byta däck på tantens mazda. I vanlig ordning skulle de givetvis gå åt helvete, denna gången var de en hylsa som pajjade.
Fick ringa till henke som slutade jobba vid två o be honom köpa n ny hylsa, som plåster på såren fick han middag.
Tror att han var ganska nöjd med den dealen.
Nu ikväll var de mycke viktig match emot hagnarpsgänget vilket innebar att de kunde sluta hur illa som helst eller kanske rent av gå bra, de blev de sistnämnda.
Jag gjorde 600 pinnar o micke drog inte in riktigt lika många för han hade mycke problem med sin fot och sen var de någon som troligen kletat talk på ansatsen.
När jag kom hem tog jag en tripp ner i källaren för o kolla lite på titanic, gillar den rullen men de var mest för att få se den i HD. De såg bra ut men ljudet var inte synkat som de skulle så jag fick modifiera de lite, la på 270 ms för att de skulle stämma. Kollade inte mer än 30 minuter för sen kom jag på att jag inte hade testat om X-Boxen funkade när jag körde den genom recievern, inga problem här heller. Måste lite blygsamt säga att jag är en väldigt begåvad man i mina bästa år hehe.
Nu har jag inte mer att berätta så...
...Någon annan har kanske?

//J

20: November

God middag

Då var de torsdag igen med allt som de innebär, sist jag skrev var i måndags och korpen match. Den vann vi utan större bekymmer, jag gjorde 567 pinnar vilket blir 189 i snitt (Man spelar tre serier). Mycke nöjd med detta. Igår var jag o hämtade bilen hos Tony, han bytte hjulnav på vänster sida som jag inte hade fått loss. De blev bra, idag är de träning i bowling igen men inte förren halv åtta så fram till dess vet jag int vad jag ska hitta på riktigt...kanske bråka lite med Linette och Sveaopold hehe. Igår var jag o Linette o simmade här i lönsboda de blidde 30 längder eller 750 meter om man så vill. Skönt va de iaf.

Over and out
//J.

Måoendaa

Sveopold

Gäsp
Första lediga dagen efter ännu en hård arbetsvecka :) I helgen var de tråkigt som vanligt på jobbet, hade iofs ett par intressanta diskussioner med Sander och Glinghammar men på de stora hela så var de inte ett dugg kul. Vi hade fått flytta ut till driftcentralen som är vårat serverrum där det står ett par maskiner o surrar 24/7. Grym värmeutveckling plus oväsen innebar vissa bekymmer med vakenheten hehe. I fredags hade tanten gått halva tiden med Garebaldia eller Rainhold men hon börjar inte se valrossaktig ut ännu så de känns inte helt verkligt, arg har hon ju alltid varit hehe(Hon brukar vara snäll).
Idag ska de spelas en match i den stenhårda korpenligan  bowling mot oredssons el. De kan innebära precis vad som helst, sist när jag mötte en av dem slog han över 600 på tre serier varav en topp på 247 om jag inte minns fel. Efter bowlingen ska bilen till doktorn för undersökning av misstänkt hjullagerproblem, hoppas vi inte behöver sälja huset när notan för de kommer.
Nu ska jag nog gå ut en runda med vovven
Ha de gött

RSS 2.0