Torsdag 19:e Februari

Idag har jag varit o tränat bwowling igen som alla andra torsdagar ungefär. De var fina baor idag o jag gjorde goa 810 pinnar. Tyvärr räckte det bara til att bli näst bäst men jag klagar inte alls för det. Sist jag skrev var de klubbmästerskap som en del kanske kommer ihåg o jag lovade nästan blogga om det ganska snart men de blir inte alltid som man tänkt sig.
Mästerskapet gick bra iaf och jag slog 786+787=1573 poäng. Detta trodde jag inte skule räcka särskilt långt men ack så fel man hade. Jag blidde fyra på de siffrorna och inte mer än 12 poäng efter han som vann.
Denna veckan har jag lyckats lägga ett klinkersgolv nere i källaren där tanten ska ha sina hästprylar o kanske jag kan få en lite vrå att pyssla med saker i. När jag hade flytspacklat var jag ganska deppig för de så inte särskilt bra ut o när jag hade satt palttorna såg de absolut inte bra ut, men sen kom den underbara fogen dit o de ser faktiskt inte helt konstigt ut även om någon platta ligger snett o de finns lite nivåskildnad. De positiva är att jag tror jag lärt mig något på resans gång o kanske om jag fattar mod kommer de att bli bättre nästa gång. Nu har jag inte mer att berätta tror jag...eller jo jag ska ju bli pappa om sex veckor, huh.... De kommer att bli lite mysko skulle jag tro....Hoppas hon är lik mig så de blir ett snällt o trevligt barn!!!
Hehehe

Klubbmästerskap

Jaha... De var ett tag sen sist jag var på denna sidan, vet inte var jag ska börja riktigt...Tanten bara sväller o blir större, de är bara 2 månader kvar tills jag ska bli pappa. Ganska skrämmande men de ska bli roligt. Förra lördagen kom vi hem ifrån tänndalen där vi hade varit och åkt skidor en vecka med Linettes familj, med tanke på hur begåvad jag är så gick detta väldigt bra enligt mig själv då altså :=) En annan sak som man gör en massa när man är i fjällen är o fikar, fika är jag väldigt bra på dessutom så de passar som handen i handsken, en annan om oxå har svart bälte i att fika är Ida (Linettes lillasyster, justid.blogg.se). En dag lyckades hon o fika till frukost, yum! På värdshuset i Hamra så serverade de oboy med extra grädde som smakade riktigt bra och till detta kunde man välja på ett antal kakor som iofs kostade en frmögenhet men var väl värda sitt pris när man hade stått på skidorna en stund. Jag hade som mål att ha en "trilfri" dag detta året vilket jag lyckades med på fredagen plus att jag inte trillade på tisdagen heller men de berodde mest på att jag var sjuk denna dagen. Tror att jag drabbades av överansträngning för jag fick munsår och hade en väldig massa feber. De blidde ingen skoterkörning detta året för vi tyckte att de var för mycke pengar och dessutom körde jag de i fjol så de kännde inte riktigt motiverat. Även denna lördagen har jag tagit semester för jag ska spela klubbmästerskap i bowling, en av årets höjdpunkter plus att det är den enda tävlingen som jag kan vara med i på hela året. Förra året blev jag femma på 1570 poäng men jag tror inte jag kommer att slå de detta året, jag har inte spelat jättebra på ganska länge plus att jag har ett knä som inte vill sammarbeta riktigt. Jag hoppas dock på de bästa och återkommer med resultat kanske redan ikväll.
Efter klubbmästerskapet är de middag på puben i Osby med respektive så jag får väl ta med tanten dit hehe
Nej nu ska jag ladda mentalt
Over and out

RSS 2.0