3:e april

Gokväll 20:15 lokal tid

Tja var ska man börja... Jag somnade igår vid 11 tiden och c:a 13:30 ringde torsten som är typ högsta hönset över Distrubutionen här i shanghai och undrade hur resan hade gått o lite sådär, väldigt trevlig kille. Jag hade ställt klockan på 16:00 men vaknade inte förren vid 17av någon konstig anledning...så jag pulade runt lite här med saker här o väntade att en kille som heter ryan skulle ringa. Klockan 19 ringde han och undrade om jag ville följa med ut o äta middag vilket jag oxå gjorde. De var fem personer som jag blev mött av nere i receptionen. De var Ryan som kan typ allt om databaser men inte så mycke astro, en kille ifrån USA som hade flyttat till japan eftersom han hade träffat en japansk flickvän där och bodde där sen två år tillbaka. Sen var de Dave som egentligen kom ifrån Nya Zeeland och oxå hade fru och barn i japan och hade bott där sen 16 år tillbaka och hade börjat jobba på IKEA i januari. Toshi hette en ifödd japan som jag inte vet så mycke om egentligen vilket jag inte heller vet om japan nummer två. Till sist var de Ayumi tror jag de stavas hon var oxå infödd Japan och ahde jobbat med att köpa köttbullar o knäckebröd till de japanska varuhusen, kanske inte bara men hon talade gärna om att hon gillade knäckebröd. Alla var mycke vänliga och de blev en trevlig stund.Vi hamnade på en restaurang som låg ett kvarter längre bort ifrån våra lägenheter, de var ett ganska stort ställe med plats för 200 personer skulle jag tro. De placerade oss runt ett bord med ett hål i mitten...Jag fattade ingenting men de blev ganska logiskt senare när de kom in o satte en stor vok med en gasbrännare under, någon av de japanska deltagarna beställde in maten som vi skulle äta och varsen öl. Efter en stund kom de in med en liten vagn med diverse olika foder som sallad och fint kött som var skivat i tunna skivor, vilket vi själva fick ösa ner i en av de kokande sopporna som var mitt på bordet.
De var trevligt o maten smakade väldigt bra o jag har inte bajjat ner mig ännu så den var nog inte särskilt farlig. Efter detta visade de mig ett par lokala affärer som man kunde handla de mest nödvändiga i.
Sedan gick vi hem för att sedan dela upp oss och gå till våra lägenheter. Här hemma pulade jag lite Linettes dator o kollade på kinesisk teve som inte var de minsta intressant. Gick o la mig vid 23.
Vaknade 04:00 i morse o kunde inte sova mer så jag provade att ringa hem, pratade med lillsnuttis i en halv timme sen kom jag på att jag borde kanske kolla vad de kostade att ringa härifrån, ve och fasa!!!! 22 kronor i minuten vilket innebar att jag hade snackat upp dag ett's traktamente i princip. Jaja de var de värt men kanske inget man gör varje kväll hehe. Anledningen till att jag inte kollade upp de är att jag kommer inte in på flera svenska hemsidor som tex telia eller banken. I morse gick jag upp 07:45 för att sedan ta bussen ut till dc där vi jobbar. De blev en tuff dag för min del eftersom de hade typ en miljon frågor om precis allt. Jag träffade även torsten för första gången på riktigt o han var precis lika trevlig som han hade varit i telefonen vid tidigare tillfällen
Vi jobbade hela dagen ända fram tills klockan 18 då vi tog bussen hem igen. På kvällen var de ingen som skulle ut o äta så ryan visade mig var KFC (kentucky fried chicken) låg så jag slafsade i mig lite onyttig friterad mat sen gick jag hem o köpte toapapper på vägen:)
Nej nu har jag kommit ikapp här så nu ska jag in o ta en dusch
Ha de

Puss puss till snuttisen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0